dilluns, 16 d’abril del 2018

Múrgoles: un tresor de primavera

Aquests dies, entre pluja i sol, entre vent i calor, hem tingut estones per escapar-nos al bosc a buscar espàrrecs i un petit plaer que de tant en tant podem collir al bosc de Gratallops, les múrgoles.


Però aquest any hem tingut una sorpresa majúscula. La veieu en aquest plat?


Sí, es tracta d'una múrgola gegant, i ara nomès queda pensar com la prepararem.


En quant al vi per acompanyar aquesta delícia estem dubtant entre:
  • La Guinardera Gratallops Vi de Vila 2013: Pel seu sotabosc i per la seva finura i acidesa..
  • Cal Batllet Escanyavella Gratallops Vi de Vila 2016: el punt fres a l'hora que secant, i la part vegetal que m'aportaria.
  • Cava Josep Foraster Rosat Trepat: Bona acidesa i elegàngia amb un subtil punt vinós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger