dilluns, 22 d’agost del 2016

Els Pokémon del vi

Aquest dies ens han envait els caçadors de Pokémons, i davant de la botiga n'han atrapat una colla, però avui hem descobert que n'han escapat uns quants, que han trobat refugi dins la nostra botiga, i pels que sembla que les boles Pokémon no tenen prou capacitat per atrapar-los, però que amb una bona ampolla de vi Priorat o Montsant podreu caçar per la vostra colecció.

A la caça del Pokémon


Aquests són els Pokémon del vi, uns bitxets molt simpàtics i que la manera d'entrenar-los no és anar a un gimnàs, evolucionen a mida que vas tastant vins de diferents productors.




D'aquesta llista us en explicarem uns quants.


KOPON: És de vidre i si evoluciona arriba a cristall fi. En les seva versió menys evolucionada és més resistent, però no transmet tot el potencial dels vins, i és quan arriba a Riedelinch quan expressa tots els aromes i gustos dels vins.




PORRON: Tradicional, divertit i molt bò per fomentar l'amistat. Decanta els vins i estreta lligams.

GARNATXU: És originari del Priorat, a Gratallops i Bellmunt del Priorat és on millor s'expressa. De producció irregular, es comporta diferent segons alçada, orientació i tipus de sòl.

CARINYENIX: També originari del Priorat, aquest Pokémon és capaça de donar més color i aromes a violeta i fruita. Molt interessant entrenar-lo a Torroja del Priorat i Porrera, doncs li agraden els terres de Ferral.

EBRY: Molt perillós, millor no caçar-lo i deixar-lo lliues.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger