dijous, 5 de juny del 2014

Álvaro Palacios: Del Priorat al cel

Interessant entrevista del Jaume Barberà en el seu programa Retrats a l'Álvaro Palacios. Reflexions sobre el nostre passat i el nostre futur de la mà d'un dels impulsors del Priorat actual.
Molt interessant la visió de vi d'una finca que plasma el el Finca Dofí i en l'Ermita, i molt interessant la reflexió que fa sobre els rendiments de la garnatxa.



2 comentaris:

  1. Bon dia Jaume,

    Jo també em vaig embadalir escoltant l'Àlvaro... però vaig sentir una profunda vergonya pel paper impresentable que va fer en Jaume Barberà. Em pregunto si aquest senyor no té assessors que l'ajudin a articular alguna pregunta interessant per a l'Àlvaro. No va poder dedicar unes hores a preparar l'entrevista? No es va documentar? Per què va fer aquest paper tant trist? Penso que si jo em trobés en l'obligació ineludible de, per exemple, entrevistar al campió de criquet d'Austràlia (tema del que no en sé absolutament res), potser encara faria millor paper del que va fer en Barberà. Quanta prepotència!

    Salut!

    Jaume

    ResponElimina
  2. Hola Jaume,
    Perdona la tardança en respondre el comentari tant encertat, sota el meu punt de vista sobre el programa Retrats.
    Estic d'acord en que el Jaume Barberà, al que per altra banda tant admiro per la feina que ha fet i fa, en aquesta ocasió, i sota el meu modest punt de vista, no va estar a l'alçada, i semblava no haver-s'ho preparat prou. No estaria d'acord en que es tracti de prepotència, per a mí, va ser una mica de deixadesa, però tots tenim un mal dia, i l'Alvaro va possar-hi la màgia que s'hi esqueia.
    Salut i vi!
    Lo Jaume

    ResponElimina

 
Wine Blogger