dimarts, 22 d’abril del 2014

Setmana Santa: Prova superada!

Aquest era l'aspecte que oferia la porta del Bonviure abans de començar a servir vermuts el Dijous Sant. Una Setmana Santa molt moguda, on el Restaurant Piró ha estat a plè fins a la bandera, i a part dels vermuts hem servit vins per copes per les tardes.


Molts clients han gaudir de l'oferta de "vermut i tastet", d'una copa de vi o d'una ampolla.


Què hem oferit? Ensaladilla russa, humus, cullereta sorpresa, gamba salvatge a les herbes del Montsant, banderilles amb la nostra salsa picant, croquetes d'ibèric, seitons amb la nostra salsa picant, farcellets de verdures, etc...


Sort que els cellers ens han anat proveïnt. a la Foto podeu veure el servei a domicili del celler Cal Batllet, vi ecològic servit en bicicleta elèctrica. Algú vol calcular la petjada de CO2?

I per acabar, pluja!!

 

Moltes gràcies a tots els que ens vareu visitar, i dir-vos que contents com estem de l'experiència, tornarem a oferir aquest servei en la propera Fira del Vi.

2 comentaris:

  1. Enhorabuena por la experiencia y por la conversación, hiciste de nuestro fin de semana en el Montsant una experiencia aún mejor de lo que ya estaba siendo :). Volveremos más pronto que tarde...

    Alejandro&Elisa

    ResponElimina
  2. Gracias a vosotros! Siempre es un placer compartir vinos y conersación. Un abrazo!!!

    ResponElimina

 
Wine Blogger