dimarts, 3 de desembre del 2013

Presentació de La Guia de Vins de Catalunya 2014

Un altra edició d'aquesta Guia referent al nostre país es va presentar ahir al Restaurant Miramar de la ciutat comtal.
Aquesta nova edició es presenta amb un seguit de novetats que sota el meu modest punt de vista, donen un "plus" a una guia que poc a poc es va fent camí en aquest món del vi. Per exemple un nou disseny, força modern a l'hora que pràctic i útil, que la fa molt més atractiva i àgil.
Un altra de les novetats és la presentació d'un "app" que permet l'escandeix de l'etiqueta d'un vi per obtenir-ne tota la informació, (bona pensada nois!!).
Pel que fa al contingut de la guia, dir que continua amb una gran representació dels vins del nostre territori, una feina que deu ser força feixuga pels seus autors, de la mateixa manera que deu ser molt complicat triar alguns dels premis que es van entregar, com el premi "Trajectoria", el premi "Futur" o el premi "Territori" , que no es basen solament en les puntuacions, si no en un anàlisi molt més profund de la realitat vitivinícola del nostre país. I compte que no estic dient que no siguin premis més que merescuts.
Pel que fa a la resta dels premiats, he de destacar dos Montsants, com són el Dido Macabeu Garnatxa Blanca 2012 i el Teixar 2010, en l'apartat de blanc i negre, respectivament. També m'alegra molt anivell personal el premi al dolç de Mas Llunes, que suma aquest premi al Vinari d'aquest any.
Una festa que mostra la bona salut del nostre sector, i per la que ens hem de felicitar, sens dubte.
Ara ànims i a per la 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger