dimarts, 10 de desembre del 2013

La Carta de Vins del Piró ha estat premiada


Ahir al vespre, va tenir lloc, al Palau Reial de Barcelona l'entrega dels premis CARTAVI 2013, amb la presencia del Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del president de l'Associació Vinícola Catalana, Miquel A. Torres, del director general de l’INCAVI, Jordi Bort, i del director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila.


Un marc immillorable on la carta del nostre restaurant va ser guardonada com millor carta en la categoria de 15 a 35 € de la província de Tarragona

Gràcies Mar Galván per la foto

En nom del meu pare i de tots els que treballem al Restaurant Piró, volem donar les gràcies als nostres clients, que són els que ens vareu votar, i als cellers que fan cadascun dels vins que dia a dia acompanyen la nostra cuina. També dir, que per un restaurant com el nostre, membre de la Fundació Institut de Cuina Catalana, de la Marca Cuina Catalana, i que des de fa 25 anys només tenim vins catalans, és un reconeixement que ens fa molt i molt feliços.

5 comentaris:

  1. Enhorabona Jaume, un premi totalment merescut, bona feina!

    ResponElimina
  2. Gracies a tu Pep. Ara ja estem treballant en la nova carta que treurem a començaments d'any.

    ResponElimina
  3. Felicitats, la feina del dia a dia acaba sent reconeguda

    ResponElimina
  4. Moltes gracies de part de tots els que treballem al Piró, Aquest començament d'any renovem la carta amb més novetats

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Jaume. És un premi merescut i en compartim l'alegria.
    Gerard Codina

    ResponElimina

 
Wine Blogger