dimarts, 24 de desembre del 2013

Flying Dreams "Stillwater Creck Vineyard" 2009


De tant en tant, un client et sorprèn amb una ampolla que ha portat especialment per tu des del seu país. I aquest és el cas del vi d'avui, un vi que em va portar el Dennis Manke, i al que li hauria de respondre per email, però que sembla que l'email que tinc està equivocat, pel que ho faré des de la tribuna que m'ofereix el nostre blog.
Es tracta d'un vi elaborat amb la varietat Monastrell, i que elabora el celler Flying Dremas de Seattle (USA). Segons va comentar-nos en Dennis, l'elaborador es basa en aquesta varietat i busca l'expressió dels vins de la regió de Jumilla.
Ahir al vespre varem obrir l'ampolla, i ens varem trobar amb un vi de capa mitjana, molt net, jove i amb una llàgrima que indica els seus 14,5º.
En nas no és gens alcohòlic, en primer terme es mostra elegant, amb unes lleus notes de reducció que van desapareixent a mida que es va obrint. Aromes a fruita vermella, herbes aromàtiques i tocs especiats, a pebre, curry.
En boca té una entrada molt agradable i fresca, molt equilibrat, lleuger, i no molt llarg.
Un molt bon vi, amb un caràcter diferent per aquesta varietat, doncs no es tracta d'un vi Mediterrani, i la mineralitat és més subtil.
Moltes gràcies i bones festes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger