dilluns, 30 de setembre del 2013

"Entre vinyes" nou programa de vins a TV2


Aquest diumenge 29 de Setembre s'ha començat a emetre el programa "Entre Vinyes" al circuit català del segon canal de la TVE. Es tracta d'un programa de 13 capítols dedicat als vins catalans, i que en cadascun d'aquests, oferirà reportatges que permetran conèixer els trets que defineixen, tant des del punt de vista històric, climàtic, orogràfic, geogràfic o humà, les Denominacions d’Origen catalanes i les raons que expliquen per què es produeixen uns vins en una determinada zona.
Crec que es una bona notícia que sorgeixi una altra iniciativa en els mitjans de comunicació que atansi la cultura del vi a la gent, doncs en el fons, és la nostra cultura, i no es pot entendre l'arc mediterrani sense el vi, com no pot entendre's sense l'oli d'oliva.
Al igual que en cas del "En Clau de Vi", en aquest programa compten amb l'assessorament d'un sommelier,  que en aquest cas és la Meritxell Falgueras. Aquesta, serè l'encarregada de explicar les característiques del vins, dels sòls i la terminologia relativa a la elaboració i tast dels vins.
Nosaltres, en particular, estarem pendents dels capítols 7 i 8, que visiten la DO Montsant i la DOQ Priorat respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger