dissabte, 3 de desembre del 2011

Vi Novell

Sembla que el vi Novell torna, a tots ens ve a la ment la fantàstica campanya que va començar Celler del Masroig l'any passat, i que aquest any continua, i  ancapcelant aquest apunt, la campanya qe des de fa uns anys fan els botiguers de Mataró, on cada any lliguen aquest vi a l'obra d'un artista.
L’etiqueta del vi novell 2011 és una creació de l’artista mataroní Albert Alís. La imatge mostra la “Coca de Mataró” (l’exvot procedent de l’Ermita de Sant Simó) vista de perfil i del color de les taques de vi negre damunt les estovalles blanques.
Pel que fa al vi, es tracta d'un vi elaborat amb un 90% d’ Ull de llebre i un 10% de Cabernet Sauvignon. És un vi jove amb color cirera i un ribet amb intensos tons violacis. Predomini de fruits vermells i aromes florals, i amb un fons que ens diu que es tracta d'un vi novell. En boca, és un vi molt llaminer, fresc, agradable i persistent. Aquest any els hi ha elaborat el Ricard de Mas Foraster de Conca de Barberà. Us recomano us atanceu a Can Monserrat (C/ Santa Maria, 14 . Mataró) a comprarne alguna ampolla.Podreu trobar-ne uns quants sota aquesta etiqueta de Vi Novell, fem pais i fem-nos nostre aquest vi que res té a envejar al Beaujolais francès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger