diumenge, 4 de desembre del 2011

Tast de Santa Bàrbara

Bellmunt del Priorat reviurà avui diumenge dia 4 de desembre el Tast de Vins de Santa Bàrbara, amb motiu de la festa dedicada a la patrona local. 
Aquest tast acostuma a ser l’última mostra de vins popular de l’any de les diverses que s’organitzen a les viles de la DOQ Priorat i representa una de les últimes oportunitats de 2011 per atansar-se als vins d’aquestes localitats. 
De fet, els cellers de Bellmunt del Priorat proposen un tast obert al públic que s’engegarà a les 12 h del matí i s’acabarà a les 15 h, al passeig del Priorat. Els vins que s’oferiran seran vins novells encara no embotellats d’aquest any 2011, de manera que és una oportunitat exclusiva i en primícia per descobrir els resultats de la collita d’enguany. El Tast de Santa Bàrbara arriba enguany a la segona edició. 
A Bellmunt del Priorat hi produeixen vins un total de set cellers, on tots set participaran en el tast. En aquest tast obert al públic, els aficionats i curiosos que desitgin assaborir els vins de Bellmunt podran adquirir un tiquet de 5 euros que donarà dret al lloguer d’un copa, que caldrà retornar en acabar la degustació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger