dimecres, 7 de desembre del 2011

Carinyenes

Darrerament ens estem obsesionant amb les carinyenes monovarietals, i és que a casa som molt de monovarietals, i tot el nostre esperit "garnatxaro", les carinyenes també ens agraden. A continuación us anomenaré alguns dels vins de carinyena que podeu trobar a Bonviure:


  • Closa Batllet 2 Vinyes 2005: (100% carinyena) Celler Ripoll Sans de Gratallops. Es tracta d'un vi únic, i és únic en tots els sentits, donat que es tracta d'un vi del que només es va fer una collita, amb una tirada d'unes 150 ampolles i que a partir d'ara sortirà disociat en dos Vins de Vila, donat que les dues vinyes eren una de Gratallops i l'altra de Torroja del Priorat.
  • Cims de Porrera Classic 2005: (100% carinyena) Cims de Porrera. Primera anyada en que aquest celler va separra les garnatxes per una banda i les carinyenes per l'altra. Tipicitat i mineralitat típiques de Porrera en un vi molt elegant.
  • Arbossar 2007: (100% carinyena) Terroir al Limit de Torroja del Priorat. Una varitat, una finca i un vi, aquesta filosofia tant nostra es troba en aquest vi de carinyena dels orfebres de la vinya del Priorat.
  • Roquers de Samsó 2009: (100% carinyena) Celler de l'Escandell de Porrera. El Raimon i la seva familia ens presentan les seves carinyenes més seleccionades en aquesta perla de vi.
  • Les clivelles 2009: (100% carinyena) Celler Aixalà i Alcait de Torroja del Priorat. El Jordi ens presenta una edició molt limitada d'un vi de les carinyenes de la finca de les Clivelles. El primer Vi de Vila del Celler.
Salut!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger