dilluns, 6 de desembre del 2010

Activitats Piró vs Bonviure

Aquest pont ens hem begut l'enteniment, i per si fos poca la feina que tenim al restaurant i la botiga, ahir varem tenir un parell de coses d'aquestes que ens agraden, encara que porten força feina.

Restaurant Piró

Dinar de maridatge amb un grup de 8 clients i jugant amb el blanc Les Brugueres del 2009, La Guinardera 2005, 2Pi R 2007 i per acabar un dolç natural de verema sobremadurada Algramar Syrah.
Sense pretensions ni floritures, veient la frescor de les garnatxes blanques del Priorat i després passant a un monovarietal de garnatxa negra amb un fons mineral, de sotabosc i de fonoll, potser amb un caràcter més clàssic, i després el 2 Pi R, amb aquest tall de priorat més modern. El Dolç, un món a part que desconeixien i no s'esperaven.

Bonviure

A les 19:00 va començar la segona activitat que varem organitzar conjuntament amb l'Hotel Cal Llop, en la que varem fer un recorregut d'iniciació als vins de la zona, amb Orto 2008, Clos Serverí 2008, La Guinardera 2006 i Solertia 2006. Un tast que va sorprendre a alguns dels assistent pel ventall de gustos i aromes i la tipicitat de cadascun dels vins. En aquest tast es va pretendre veure un Montsant fàcil i lleuger, un monovarietal de Garnatxa i dos cupatges de diferents pobles, amb el que fem un lleuger resum de la zona.   

Salut i vins!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger