dimarts, 2 de febrer del 2010

Etiquetes: Episodi 7 La Lluna, la pruna...

La Lluna i el Sol, tal com sempre han captivat a la humanitat, en les etiquetes dels vins també deixen la seva empremta.

Nit de Nin



Aquest vi Biodinàmic de l'Esther Nin, té en la lluna el seu logo. Realment, aquest vi de producció super limitadaaa ens ha durat el que en castellà diuen: “lo que dura un caramelo a la puerta de un colegio”. En pocs dies hem venut tot el Nit de Nin que teníem, a veure si aconseguim esgarrapar-li a l'Esther una caixeta més.

Solanes



El petit de Cims de Porrera, un vi que té la força i la tanicitat dels vins de Porrera amb manca d'ampolla. Us recomano que el guardeu uns anys, aquest any passat vaig tenir el plaer de tastar un Solanes amb uns quants anys, i noi, com canvia. El Sol que torra les terres de les Solanes és la seva imatge.

Closa Batllet




Els vins del Marc juguen amb l'ambigüitat de la paraula “closa”. Es refereix a la lluna, o fa el femení dels closos, i parla d'una finca tancada? No m'allargaré, doncs ja he parlat dels vins d'aquest celler en altres apunts.


Solpost


Aquest vi de pradell també ens parla del sol, i l'etiqueta fa d'un espai buit un sol negre. Es tracta d'un vi fàcil i fresc. Un vi per tastar un Montsant diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger