dimarts, 20 d’octubre del 2009

Presentació de Laurona 2005

El dilluns dia 19 de Novembre, els propietaris de Cellers Laurona varen presentar l'anyada 2005 de Larona i Laurona 6 Vinyes. No entraré en el glamour i divertit que va ser aquest acte, i em centraré en el que ens interessa.

Nomès dir que si teniu l'ocasió, no us perdeu les vinyes de Laurona a La Figuera, unes vinyes úniques, que treuen de la garnatxa el millor, i segurament molts coincidireu amb mí en que La Figuera dona moltes mostres de tenir un terrer molt especial: Epectacle, Pater, Laurona.

El Laurona 2005 és més fresc que el seu antecessor, i té un nas molt divertit de herbes aromàtiques, fruita i un toc que ens recorda a les gomes Milan que fèiem servir per borrar a l'escola. El que més em va sorprendre va ser el toc d'avellanes que et queda en boca, just al final, amb una entrada fresca, rodona, sense puntes. Vi fàcil de veure, però que amaga una gran complexitat, que segurament aquells que busquen alguna cosa més en un vi, trobaran molt interessant.

El Laurona 6 Vinyes 2004 és complexe, té el caràcter de les vinyes velles de La Figuera, una entrada marcada pel terroir, aquest terrer que tant estima el nostre amic René Barbier. Un vi que aquest cop tampoc t'ha quedat fàcil René.

Per cert, aquest canvi en gustos també bé acompanyat d'un canvi radical d'imatge.

Felicitats a tots pels nous Laurona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger