dijous, 17 de setembre del 2009

El vi amb els amics o amb parella


El vi, a part de ser bó el fant bó les ocasions. La foto que encapçala aquest apunt és de la vista que em van fer l'Analía i l'Eva, una Madrilenya molt salada.
Varem fer un tomb per Clos Mogador, La Vinya dels 8, Manyetes i Nelin, on vrem acabar tastant, Pinot Noir de Nelin, Garnatxa de Nelin i Nelin 2006. L'Eva, que deia que no en sabia, resulta que en sabia més del que deia. Ens ho varem passar d'allò més bé, i veure com el dia s'acabava des de Mas d'en Romano, a Nelin, és un espectacle únic.
Dues setmanes més tard, varem repetir la visita a Nelin, però aquest cop amb la meva xicota, l'Anna, i en aquesta ocasió el vi era un Coma Alta. No hi ha res com un vi amb la gent que t'estimes i en un lloc especial.
Els Blancs del Priorat donen fruites tropicals, una mineralitat pròpia de vins negres i una frescor que captiva, fent que vins de 14 i 15 graus reultin fàcils, a l'hora que el seu toc glicèric, ens dona una sedocitat amorosa en boca. Per cert, l'Eva, que no sap de vins, va trobar avellanes enel Pinot Noir de Nelin. Bravo EVA!!!
Gràcies als que feu aquests vins, i gràcies a Déu per crear un lloc tant especial com e Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger